بازديد از حوزه علميه خواهران جامعه الزهرا(س) قم

به گزارش روابط عمومي مرکز: در تاريخ يکم تير ماه 1401 رئيس مرکز آموزش مديريت دولتي به همراه هيأتي از حوزه علميه جامعه الزهرا(س) به منظور بررسي زمیه های همکاري و بهره‌مندي از توانايي‌هاي مشترک طرفين بازديد به عمل آوردند.
دکتر سهرابي ضمن تقدير، از زحمات مديران و کارکنان اين مجموعه بيان داشتند:  کارهاي بسيار خوبي در اين مجموعه انجام شده که قابل تقدير است. ايشان به ظرفيت خوب مجموعه در رابطه با توانمندسازي بانوان اشاره کردند و بيان داشتند، با توجه به اين که نيمي از جمعيت کشور و حدود ۴۲ درصد از دو ميليون و پانصد هزار نفر کارکنان دولت را زنان تشکيل مي‌دهند، ضروري است برنامه ريزي براي آنان مورد توجه قرار گيرد. دشمن هميشه تلاش داشته تا در اين حوزه سرمايه گذاري کند؛ ليکن با استعانت از خداوند منان و فرمايش‌هاي مقام معظم رهبري در رابطه با الگوي سوم زنان در ايران اسلامي، زنان توانسته‌اند در اين نقش سه گانه (مديريت خانواده، مديريت و تعالي خود و فعاليت در عرصه‌هاي اجتماعي و سياسي)، حضور موثر داشته باشند.
در ادامه ايشان پيشنهاد تشکيل مدرسه حکمراني بانوان را با همکاري مرکز و حوزه علميه خواهران مطرح و ضروري دانستند. وي بيان داشت آينده، بسيار روشن و نويدبخش است و ثمرات اين تلاش‌ها إن‌شاء الله بزودي نمايان خواهد شد و ما را به سمت تمدن نوين اسلامي پيش خواهد برد. وي به سلامت روحي و جسمي بانوان به عنوان دو بال اصلي رشد و توانمندسازي اشاره کردند و اذعان داشتند: بحمدالله در اينجا به هر دو بال اصلي توجه ويژه شده و سرمايه گذاري دشمنان را در هر دو بُعد خنثي نموده است.  سپس خلاصه گزارش و اقدامات مرکز در حوزه آموزش و توانمندسازي، ارزيابي مديران و کارکنان دستگاه‌هاي اجرايي در سطح ملي و بين المللي، چاپ و نشر مقالات و کتب مديريتي را ارائه نموده و آمادگي همکاري مرکز در تمامي زمينه‌ها را با مجموعه حوزه علميه جامعه الزهرا(س) يادآور شدند.
همچنين ايشان پيشنهاد استفاده از ظرفيت طرفين به منظور طراحي و برگزاري دوره‌هاي مهارتي و معارفي، توانمندسازي مديران خواهر، برگزاري دوره‌هاي مشترک ملي و بين الملل، استفاده از درگاه مشاوره‌اي پاسخگويي به مسايل شرعي (خصوصاً در حوزه نظام اداري) را مطرح کردند.
سرکار خانم دکتر برقعي مديريت حوزه علميه خواهران جامعه الزهرا(س) نيز در ابتداي اين نشست، ضمن خوش‌آمد گويي گزارش کاملي از مجموعه فعاليت‌هاي انجام شده در عرصه ملي و بين المللي و ظرفيت‌هاي تخصصي حوزه را ارائه نمودند و بيان داشتند که جامعه الزهرا (س) از مهد کودک تا سطوح عالي چه در زمينه حوزوي و چه در زمينه آکادميک را برنامه ريزي و اجرا نموده است. همچنين بيان داشتند اين‌ تعامل دو سويه مي‌تواند ثمرات خوبي را به همراه داشته باشد تا ضمن آسيب شناسي کارها با سرعت و کيفيت بيشتر انجام شود و آمادگي خود را براي برگزاري دوره هاي مرکز در جامعه الزهرا (س) اعلام و بيان نمودند که برگزاري دوره هاي آموزشي به منظور توانمندسازي مديران آينده با همکاري و تعامل مرکز رقم خواهد خورد و انعقاد تفاهم‌نامه مشترک را در اولويت قرار دادند.
ايشان بيان نمودند که همه ما مسئوليت‌هاي سنگيني بر عهده داريم و إن‌شاء الله خداوند کمک کند تا با کمک هم مسئوليت‌ها را به سرانجام برسانيم و باقيات و صالحات براي همه ما باشد.