دکتر لطيفي، در دومين نشست ستاد مرکزي راهبري و ارتقاي فرهنگ سازماني عنوان کرد: شوراهاي استاني در حوزه فرهنگ سازماني فعال شوند
دومين نشست ستاد مرکزي راهبري و ارتقاي فرهنگ سازماني در دولت سيزدهم به رياست دکتر ميثم لطيفي؛ معاون رئيس‌جمهور و رئيس سازمان اداري و استخدامي کشور، به ميزباني دکتر محمدمهدي اسماعيلي؛ وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، ۱۴ اسفندماه سال جاري در محل اين وزارتخانه برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومي سازمان اداري و استخدامي كشور، در اين نشست، ايمان منصوري؛ رئيس مديريت عملكرد و ارتقا فرهنگ سازماني سازمان اداري و استخدامي كشور و همچنين دكتر شهلا سهرابي؛ رئيس مركز آموزش مديريت دولتي، گزارشي از عملكرد مجموعه خود در اين باره ارائه كردند.

همچنين دكتر علاءالدين رفيع‌زاده؛ معاون نوسازي اداري، دكتر ابوطالب شفقت؛ معاون وزير كشور، دكتر مصطفي محمدي؛ رئيس مركز طرح، برنامه و بودجه سازمان صدا و سيما، دكتر محمود اسلامي؛ معاون توسعه مديريت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، عمران رمضاني اردي؛ رئيس امور آموزش و بهسازي نيروي انساني، دكتر عباس عباس‌پور؛ عضو هيات علمي دانشگاه علامه طباطبايي، دكتر حسن زارعي‌متين؛ عضو هيات علمي دانشگاه تهران، فهيمه رباني‌خواه؛ نماينده وزارت بهداشت، رضا خاني؛ معاون امور تحول سازماني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و  سيد حسن سيدي؛ مديركل نوسازي و تحول اداري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از ديگر حاضران در اين نشست بودند.

دكتر اسماعيلي؛ وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ضمن تبريك اعياد شعبانيه و اشاره به دستور رئيس جمهور مبني بر پيگيري جدي مبحث فرهنگ سازماني در دستگاه‌هاي دولتي، گفت: «مشكلاتي كه در اين جلسه عنوان شد، بيش از مجموعه‌هاي دولتي، مردم را آزار مي‌دهد.»

وي ادامه داد: «مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مي‌تواند از طريق شوراي فرهنگ عمومي، به پيشبرد جمع‌بندي‌هاي اين ستاد كمك كند.»

دكتر لطيفي؛ معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان اداري و استخدامي نيز ضمن تبريك اعياد شعبانيه، شعار تحول‌خواهي دولت سيزدهم را خاطر نشان كرد و گفت: «اين ستاد حتما بايد امتداد استاني داشته باشد و البته ضرورتي نيست كه تشكيلات جديدي به وجود بيايد و مي‌شود شوراهاي مختلف استاني را در اين زمينه فعال كرد.»

وي با تاكيد بر ايجاد رصدخانه فرهنگي، گفت: «پايش‌هاي مستندي در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي وجود دارد و همچنين اطلاعات مناسبي از طريق نظرسنجي‌هاي سازمان صدا و سيما به دست آمده كه مي‌تواند در اين امر مورد استفاده قرار بگيرد.»

لازم به ذكر است كه نخستين نشست اين ستاد، ۱۸ بهمن سال جاري در سازمان اداري و استخدامي كشور برگزار شد.