استقبال قابل توجه مخاطبان از بسته آموزشي «فجر 1400»

ابتکار مرکز آموزش مديريت دولتي براي ساماندهي، اطلاع‌رساني و برگزاري دوره‌هاي آموزشي با تسهيلات ويژه در آستانه چهل‌وسومين سالگرد پيروزي انقلاب شکوهمند اسلامي ايران و ولادت با سعادت اميرالمؤمنين امام علي(ع)، با هدف ارتقاي سطح دانش و نگرش و توسعه مهارت‌هاي شغلي و حرفه‌اي مديران و کارکنان دولت، با استقبال کم‌نظير مخاطبان مواجه شد؛ به نحوي که در بازه زماني ارائه بسته از تاريخ نهم تا بيست‌ونهم بهمن‌ماه سال جاري، 71.414 نفردوره معادل 719.600 نفرساعت، از آموزش‌ها بهره برده‌اند.
همچنين، از بين 14 عنوان دوره پيش‌بيني‌شده، دوره‌هاي آموزشي «آشنايي با انديشه و سيره امام خميني (ره)»، «مديريت دانش سازماني» و «آشنايي با وصيت‌‌نامه سياسي ـ الهي امام خميني (ره)» به‌ترتيب با 11886، 11130 و 9961 نفردوره، بيشترين تعداد شرکت‌کننده را داشته‌اند.
در همين راستا، بسته آموزشي اسفندماه 1400 و نوروز 1401 نيز در دست طراحي است و انشاءا… به زودي ابلاغ خواهد شد.