برگزاري دوره آموزشي بنيان مديريت امنيت (بما)

به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: دورۀ آموزشي بنيان مديريت امنيت (بما)، از مجموعه دوره‌هاي آموزشي مشترک ويژه مديران حرفه‌اي سطح پايه و مياني روزهاي يکشنبه 16 آبان و سه شنبه 18 آبان‌ماه سال 1400 از ساعت 9 الي 12 با حضور 108 فراگير در سامانه آموزش‌هاي الکترونيکي مرکز آموزش مديريت دولتي به صورت آنلاين برگزار شد.
در اين دوره مديران بنياد شهيد و امور ايثارگران، وزارت دادگستري و مرکز تحقيقات وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حضور داشتند. مدرس اين دوره آقاي علي متين وفا، کارشناس ارشد «مديريت فناوري اطلاعات» به ارائه مطالب و بحث و تبادل نظر در زمينه شناخت روش‌هاي مديريت اطلاعات، اصول COBIT، چارچوب فرايندهاي کسب و کار مبتني بر فناوري اطلاعات، مديريت و حاکميت فناوري اطلاعات در سازمان‌ها، شناخت امنيت اطلاعات و استانداردهاي مرتبط، مديريت مخاطرات، مفاهيم حقوقي (قوانين و مقررات) امنيت فناوري اطلاعات، و برنامه‌ريزي اقتضايي در امنيت اطلاعات پرداخت.