فراخوان دريافت مقالات و آثار علمي پژوهشگران، اساتيد، دانشجويان

مرکز آموزش مديريت دولتي در راستاي مديريت شبکه‌هاي علمي در جهت توليد و انتقال دانش در حوزه نظام اداري و اداره امور عمومي و با درک اهميت ارتقاي سلامت نظام اداري و رشد ارزش هاي اخلاقي در سياست‌هاي کلي نظام اداري، ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري، در نظر دارد شماره دوازدهم فصلنامه تخصصي «مطالعات و پژوهش هاي اداري» را به موضوع «سلامت اداري و صيانت از حقوق مردم» اختصاص دهد. لذا از نويسندگان و مولفان گرامي دعوت مي شود مقالات خود در محورهاي پيشنهادي:
1- آموزش و سلامت اداري و صيانت از حقوق مردم
2- فرهنگ سازماني و سلامت اداري و صيانت از حقوق مردم
3- ساختار سازماني و سلامت اداري و صيانت از حقوق مردم
4- رضايت شغلي و سلامت اداري و صيانت از حقوق مردم
5- شايسته سالاري و سلامت اداري و صيانت از حقوق مردم
و... را، با توجه به شيوه نامه پيوست، از طريق پست الکترونيک smtc.research@gmail.com تا تاريخ 1400/09/30 ارسال نمايند.

لازم به ذکر است، آرشيو مقالات فصلنامه در «پايگاه مجلات تخصصي نور» و «بانک اطلاعات نشريات کشور» قابل مشاهده است. براي کسب اطلاعات بيشتر، با دبيرخانه فصلنامه، به شماره هاي 02142501416 و 02142501552 تماس حاصل فرماييد.

شیوه نامه نگارش مقاله