استقبال دستگاه‌هاي اجرايي از دوره‌هاي آموزشي تربيت مدرس در 6 ماه نخست سال جاري

با توجه به ادامه محدوديت‌هاي ناشي از شيوع کرونا در ابتداي سال‌جاري، مرکز آموزش مديريت دولتي نسبت به بسترسازي، تأمين زيرساخت و طراحي و تدوين تمامي اجزاي فرايند احراز صلاحيت متقاضيان تدريس در دوره‌هاي آموزشي کارمندان دولت و برگزاري دوره‌هاي آموزشي به‌صورت الکترونيکي، در چارچوب «دستورالعمل نحوه احراز صلاحيت تدريس و اجراي برنامه تربيت مدرسان دوره‌هاي آموزشي کارکنان دولت» موضوع بخشنامه شماره 464185 مورخ 1397/08/29، از طريق سامانه آموزش‌هاي الکترونيکي خود به‌نشاني https://lms.smtc.ac.ir اقدام کرد.
خوشبختانه اين اقدام با استقبال قابل توجه دستگاه‌هاي اجرايي مواجه شد؛ به‌نحوي که در 6 ماه نخست سال، علاوه بر بيش از 100 نفر متقاضي فردي، مدرسان پرشماري از «سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي»، «شرکت ملي پست ج.ا.ا.»، «سازمان ثبت اسناد و املاک کشور»، «شهرداري تهران»، «سازمان غذا و دارو»، «سازمان بنادر و دريانوردي»، «سازمان بيمه سلامت ايران» و «سازمان آموزش فني و حرفه‌اي کشور» در دوره‌هاي مذکور شرکت داشته‌اند.
همچنين هماهنگي‌هاي اوليه جهت برگزاري دوره‌ها براي مدرسان «گمرک ج.ا.ا.» و «وزارت نيرو» صورت گرفته و به‌زودي اجرايي خواهد شد.
به‌علاوه قبل از سال جاري نيز، مدرساني از «سازمان دامپزشکي کشور»، «سازمان ملي بهره‌وري ايران»، «شرکت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران»، «سازمان ثبت احوال کشور»، «وزارت ورزش و جوانان» و «سازمان قضايي نيروهاي مسلح ج.ا.ا.»، در دوره‌ها حضور يافتند.
ضمن تشکر از اهتمام جدي مديران محترم حوزه آموزش و توسعه منابع انساني دستگاه‌هاي يادشده، مرکز آمادگي خود را براي همکاري صميمانه با ساير دستگاه‌هاي اجرايي در اين زمينه و ساير حوزه‌هاي مرتبط، اعلام مي‌دارد.