فراخوان دريافت مقالات و آثار علمي پژوهشگران، اساتيد، دانشجويان

همه گيري جهاني ويروس کرونا تهديدي جدي را متوجه سلامت و امنيت جامعه جهاني کرده است. مديريت صحيح اين بحران، منوط به شکل گيري يک عزم ملي و همکاري همه جانبه تمام دستگاه هاي اجرايي کشور است.  از اين رو دبيرخانه  فصلنامه « مطالعات و پژوهش هاي اداري » شماره يازدهم اين فصلنامه را به موضوع « مديريت بحران کرونا » اختصاص داده است. لذا از نويسندگان و مولفان گرامي دعوت مي شود مقالات خود را با محوريت مديريت کرونا در نظام اداري که با سياست گذاري در قالب گام هاي اساسي مديريت بحران (پيشگيري، آمادگي،تاب آوري ، مقابله و بازسازي)  توانسته اند بحران کوويد19 را کنترل نمايند، تنظيم و از طريق پست الکترونيک smtc.research@gmail.com تا تاريخ 1400/08/15 ارسال نمايند. لازم به ذکر است، آرشيو مقالات فصلنامه در «پايگاه مجلات تخصصي نور» و « بانک اطلاعات نشريات کشور» قابل مشاهده است. براي کسب اطلاعات بيشتر، با دبيرخانه فصلنامه در دفتر مطالعات و همکاري هاي علمي و بين الملل، به شماره هاي 02142501416 و 02142501552 تماس حاصل فرماييد.