انتصاب سعيد صدرائيان به عنوان رئيس امور حوزه رياست، روابط‌عمومي و بين‌الملل سازمان اداري و استخدامي کشور
معاون رئيس‌جمهوري و رئيس سازمان اداري و استخدامي کشور طي حکمي سعيد صدرائيان را به عنوان «رئيس امور حوزه رياست، روابط‌عمومي و بين‌الملل» منصوب کرد.
به گزارش روابط ‌عمومي سازمان اداري و استخدامي، دکتر لطيفي در اين حکم تدوين پيوست رسانه‌اي طرح‌ها و اقدامات سازمان، ايجاد بستر مناسب براي پاسخگويي مردمي سازمان، تقويت ارتباط با دستگاه‌هاي اجرايي و بهبود وضعيت سامانه‌هاي اطلاع‌رساني سازمان را خواستار شده است.
معاون رئيس‌جمهوري و رئيس سازمان اداري و استخدامي در اين حکم بر توجه کامل به اصول دولت مردمي همچون «عدالت‌محوري»، «روحيۀ انقلابي»، «مردم‌داري»، «پاکدستي»، «فسادستيزي» و «قانون‌مداري» در راستاي تحقق آرمان‌هاي نظام اسلامي، به‌ويژه بيانيه گام دوم انقلاب تأکيد کرده است.
گفتني است صدرائيان متولد ۱۳۶۰، دانش‌آموخته مطالعات منطقه‌اي از دانشکده روابط بين‌الملل وزارت امور خارجه و دانشجوي دکتراي اين رشته در دانشگاه تهران است.
از جمله سوابق وي مي‌توان به مديريت مراکز فرهنگي هنري مناطق ۶، ۲، ۳ و رياست فرهنگسراي ارسباران اشاره کرد.
وي همچنين سوابق رسانه‌اي به عنوان سردبير خبرگزاري مهر، سردبير روزنامه تابناک، دبير ارشد هفته‌نامه پنجره، سردبيري برنامه تلويزيوني مناظره ۱۸۰ درجه و مسئوليت رسانه‌هاي معاونت فرهنگي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي را در کارنامه خود دارد.
صدرائيان پيش از اين انتصاب، معاون رسانه و ارتباطات سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران بوده است‌.