مرکز آموزش مديريت دولتي برگزار مي نمايد
نشست تخصصي "مستندسازي تجارب (روش ها، الگوها و ابزارها)"

تجربه، مهم ترين عامل در فراگيري قابليت هاي مديريتي است. چنانچه مديران سازمان؛ تجارب، آموخته ها و اندوخته هاي تجربي و عملي خود را مستند نسازند، اين امر سبب هدر رفتن سرمايه هاي دانشي آن سازمان مي شود. از سوي ديگر، شايد سخت ترين بخش مديريت دانش، شناسايي دانش پنهان در يک سازمان باشد، که با خروج افراد متخصص (به دليل بازنشستگي، انتقال و ...) عملاً اين دانش نيز از سازمان خارج مي شود.
در همين راستا و با عنايت به دستورالعمل مديريت دانش در دستگاه هاي اجرايي(بخشنامه شماره 386056 مورخ 1399/10/27 سازمان اداري و استخدامي کشور)، مرکز آموزش مديريت دولتي در نظر دارد نشست تخصصي پيرامون اين موضوع با هدف بهينه سازي عملکرد در بخش‌هاي دولتي و توسعه بينش و نگرش مديران و کارکنان دستگاه‌هاي اجرايي را با عنوان «مستندسازي تجارب(روش ها، الگوها و ابزارها)» در روز شنبه مورخ 1400/06/27 از ساعت ۱۰:۰۰ الي ۱۲:۰۰ به صورت بر خط (آنلاين) برگزار نمايد.
علاقمندان می توانند بمنظور ثبت‌نام و اعلام حضور در نشست مذکور به نشاني http://tclms.smtc.ac.ir مراجعه و يا در صورت لزوم براي دريافت هرگونه اطلاعات موردنياز با تلفن 42501234 و 42501808  تماس حاصل نمايند.