مرکز آموزش مديريت دولتي برگزار مي نمايد
نشست تخصصي "مفهوم عدالت اجتماعي و طبقه فرودست از منظر امام علي(ع)"

يکي از والاترين ارزش ها، عدالت اجتماعي است که اجراي آن تابع هيچ شرط و مصلحتي نيست و همه را يکسان در نظر مي گيرد. مفهوم عدالت همواره با نام و سيره امام علي(ع) گره خورده است. از ديدگاه امام علي (ع) عدالت اجتماعي يک اصل مهم و مشروع حکومتي است که همه ابعاد سياسي، اقتصادي، اداري و سازماني را در بردارد.
مرکز آموزش مديريت دولتي در نظر دارد به مناسبت ميلاد با سعادت مولي الموحدين حضرت علي عليه‌السلام نشست تخصصي با عنوان مفهوم عدالت اجتماعي و طبقه فرودست از منظر امام علي(ع) با سخنراني حجت الاسلام و المسلمين دکتر ابوالفضل شکوري رئيس گروه علوم سياسي دانشگاه تربيت مدرس با هدف بالا بردن بينش مديران دستگاه هاي اجرايي، در روز چهارشنبه مورخ 1399/12/06 از ساعت 10 تا 12 به صورت بر خط (آنلاين) برگزار نمايد.
علاقمندان می توانند بمنظور ثبتنام و اعلام حضور در نشست مذکور به نشاني  http://tclms.smtc.ac.ir مراجعه و يا در صورت لزوم براي دريافت هرگونه اطلاعات موردنياز با تلفن 42501234 تماس حاصل نمايند.