انعکاس فعاليت هاي مرکز آموزش مديريت دولتي در خبرگزاري برنا

به گزارش برنا به نقل از روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي، مرکز آموزش مديريت دولتي برنامه‌ها و فعاليت‌هاي آموزشي و پژوهشي خود را جهت بهره برداري و اطلاع رساني آسان و گسترده به جامعه هدف خود که مديران و کارکنان نظام اداري کشور هست، از طريق درگاه مرکز به نشاني (www.smtc.ac.ir) همواره به صورت هفتگي اعلام مي کند. از اين رو در هفته جاري برنامه زمان بندي فعاليت هاي مرکز آموزش مديريت دولتي از تاريخ ۲۰ لغايت ۲۶ دي ماه ۱۳۹۹ در ۸۴ عنوان فعاليت اعلام شد که بيانگر اوج گرفتن فعاليت هاي مرکز در سومين هفته دي ماه است.

برگزاري دوره هاي تربيت ارزياب به صورت همزمان براي فراگيراني از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و شرکت سهامي سازمان آب و برق استان خوزستان، سازمان زندان ها و اقدامات تأميني و تربيتي کشور، سازمان مديريت و برنامه ريزي استان خوزستان و سازمان مديريت و برنامه ريزي استان تهران، همچنين برگزاري کانون ارزيابي شايستگي عمومي مديران در استان گيلان و نيز تداوم کلاس هاي زنده توسعه شايستگي و کلاس هاي زنده آموزشي مديران و کارکنان و توليد برنامه اخبار تصويري نظام اداري کشور در کنار توليد محتواي منابع آموزشي و چندرسانه‌اي را مي‌توان از مهم‌ترين فعاليت‌هاي اين هفته برشمرد.

گفتني است براساس اين برنامه، 5 دوره تربيت ارزياب حرفه اي بالغ بر 2300 نفر ساعت، 10 کلاس زنده از مجموعه دوره هاي توسعه شايستگي مديران براي 734 فراگير از دستگاه هاي اجرايي با 2936 نفر ساعت و 5 کلاس زنده از مجموعه دوره هاي آموزشي مديران و کارکنان براي 400  فراگير از سازمان غذا و دارو بالغ بر 760 نفر ساعت و نيز ۲۵ آزمون غيرحضوري ويژه کارکنان و مديران پايه، مياني و ارشد براي فراگيراني از نهاد رياست جمهوري، استانداري همدان، سازمان حج و زيارت، دانشگاه پيام نور، سازمان نقشه برداري کشوري، شرکت شهر فرودگاهي امام خميني (ره)، مرکز الگوي اسلامي ايراني- پيشرفت، سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور از طريق سامانه جامع آزمون هاي الکترونيکي مرکز (azmoon.smtc.ac.ir) برگزار مي گردد که در مجموع در 5 آزمون ويژه مديران پايه، 38880 نفر ساعت و در 5 آزمون ويژه مديران مياني 5226 نفرساعت و در 4 آزمون ويژه مديران ارشد 102 نفرساعت شرکت دارند.

استقبال کارکنان نظام اداري کشور از دوره هاي آموزشي الکترونيکي و آزمون هاي عمومي به گونه بوده است که تاکنون بيش از هشت ميليون نفرساعت (8,669,335 نفرساعت) در دوره هاي الکترونيکي و کلاس هاي زنده مرکز آموزش مديريت دولتي شرکت داشته اند که مي تواند آن را گامي بلند در آموزش نظام اداري کشور و پيام آور بهره وري در دستگاه هاي اجرايي دانست.