اوج گرفتن فعاليت هاي مرکز آموزش مديريت دولتي

به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: مرکز آموزش مديريت دولتي برنامه‌ها و فعاليت‌هاي آموزشي و پژوهشي خود را جهت بهره برداري و اطلاع رساني آسان و گسترده به جامعه هدف خود که مديران و کارکنان نظام اداري کشور هست، از طريق درگاه مرکز به نشاني (www.smtc.ac.ir) همواره به صورت هفتگي اعلام مي کند. از اين رو در هفته جاري برنامه زمان بندي فعاليت هاي مرکز آموزش مديريت دولتي از تاريخ ۲۰ لغايت ۲۶ دي ماه ۱۳۹۹ در ۸۴ عنوان فعاليت اعلام شد که بيانگر اوج گرفتن فعاليت هاي مرکز در سومين هفته دي ماه است.
 برگزاري دوره هاي تربيت ارزياب براي فراگيراني از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و شرکت سهامي سازمان آب و برق استان خوزستان همچنين برگزاري کانون ارزيابي در استان گيلان و نيز تداوم کلاس هاي غيرحضوري توسعه شايستگي و استمراري کلاس هاي غيرحضوري دوره تربيت مدرس و نيز توليد برنامه اخبار نظام اداري کشور در کنار توليد محتوايي و چندرسانه‌اي را مي‌توان از مهم‌ترين فعاليت‌هاي اين هفته برشمرد.
 گفتني است براساس اين برنامه، 10 کلاس غيرحضوري از مجموعه دوره هاي توسعه شايستگي مديران براي 734 فراگير از دستگاه هاي اجرايي و 5 کلاس غيرحضوري از مجموعه دوره هاي تربيت مدرس براي 19  فراگير از سازمان غذا و دارو و نيز ۲۵ آزمون غيرحضوري ويژه کارکنان و مديران پايه، مياني و ارشد براي فراگيراني از نهاد رياست جمهوري، استانداري همدان، سازمان حج و زيارت، دانشگاه پيام نور، سازمان نقشه برداري کشوري، شرکت شهر فرودگاهي امام خميني (ره)، مرکز الگوي اسلامي ايراني- پيشرفت، سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور از طريق سامانه جامع آزمون هاي الکترونيکي مرکز (azmoon.smtc.ac.ir) برگزار مي گردد.