*
بسم الله الرحمن الرحيم
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ(آل عمران/١٦٩)
البته نپنداريد که شهيدان راه خدا مردهاند، بلکه زندهاند، در نزد خدا متنعّم خواهند بود.
شهادت رييس سازمان پژوهش و نوآوري وزارت دفاع، آقاي محسن فخري زاده، که از صاحبنظران مهندسي هسته اي کشور بود، آن هم به شيوه ي غيرانساني ترور، نشان از آن دارد که عاملان اين جنايت از يک سو درصدند با شهادت نيروهاي انساني زبده کشور مانع پيشرفت نظام جمهوري اسلامي شوند و از سوي ديگر آتش جنگ را در منطقه روشن نمايند، که البته با وجود جوانان و دانشمندان نخبه و زعامت رهبر فرزانه انقلاب، سوداي خام در سر مي پرورانند و ايران اسلامي همواره در مسير ديانت و عقلانيت خواهد بود.
شهادت اين دانشمند را که مي توان صف آرايي ترور عليه تفکر قلمداد کرد به محضر حضرت ولي عصر(عج) و مقام معظم رهبري و ملت شريف و صبور ايران تسليت عرض مي نمايم.
زهرا احمدي پور
رييس مرکز آموزش مديريت دولتي