‎با حضور مديران ، اساتيد، دانشجويان و فارغ التحصيلان مرکز برگزار شد
‎مراسم پنجاهمين سالگرد تاسيس مرکز آموزش مديريت دولتي

پنجاهمين سالگرد تأسيس مركز آموزش مديريت دولتي طي مراسمي با حضورمعاون رییس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، مديران، اساتيد، دانشجويان، بازنشستگان و فارغ التحصيلان مرکز در تاريخ  هجدهم تير ماه ١٣٩٨ از ساعت ٩-١٢ در محل سالن همايش هاي مرکز آموزش مديريت برگزار شد.

در این مراسم خانم دکتر احمدی پور ریاست مرکزآموزش مدیریت دولتي پس از بیان تاریخچه فعالیت های مرکز در 5 دهه گذشته، چنین گفت: تاسیس این مرکز قرار نبود فقط به آموزش مدیران و کارمندان پرداخته شود بلکه قرار بود این مرکز به عنوان یک محل تحقیقاتی بتواند مسائل اداری کشور را رصد کرده و برای حل مشکلات آنها راه حل ارائه کند.

وی بیان داشت: این مرکز باید حلقه وصلی برای تربیت مدیران آینده باشد و به طور دائم بهبود مدیریت را با توجه به اصل لیاقت و شایستگی مدنظر قرار دهد.

احمدی پور تاکید کرد: مدیران ما نباید از جانشین‌پروری بترسند، زیرا مسئولیت‌پذیری مدیران امری واجب است تا مدیران همواره به روز و برخوردار از علم روز باشند.

وی ادامه داد: اگر قرار است، جامعه به توسعه اقتصادی و اجتماعی دست یابد، نیازمند این است که رفتارهای سازمان جامعه چگونه شکل بگیرد، مدیران باید مسائل کلان کشور را شناخته و بر مبنای آنها برای آینده کشور برنامه‌ریزی کنند.

برنامه‌های آموزشی باید معطوف به مدیرانی باشد که قرار است در آینده هدایت جامعه را برعهده بگیرند. همه این موارد در پنج دهه گذشته در دستور کار این مرکز قرار داشته و به تدریج به برنامه ها و محتواهای آموزشی تبدیل شده است.

رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی ایران یادآور شد: امروز محتوای آموزشی، نوع دوره های آموزشی، نوع تعامل با دستگاه های اداری و تعامل با مردم از سوی این مرکز نیازمند بازنگری جدی است و باید بتواند بسته های مشخصی را برای مسائل اداری کشور طراحی و تدوین کند وتاکید نمود که  این مرکز باید بتواند در قالب اتاق فکر اداری کشور عمل کند.

رییس مرکز اموزش مدیریت دولتی ایران گفت: اگر قرار است به توسعه اقتصادی و اجتماعی دست یابیم، مدیران باید مسائل کلان کشور را شناخته و بر مبنای آن‌ها برای آینده کشور برنامه‌ریزی کنند.

در ادامه این مراسم که با حضور جناب آقای مهندس انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشوربرگزار شد،  ایشان به بيان اهميت و جايگاه مركز آموزش مديريت در عرصه مديريت كشور پرداخت و گفت:پنجاه‌سالگي تأسيس و فعاليت مركز آموزش مديريت دولتي بايد نقطه عطفي در حيات مركز براي بازگشت به ضرورت‌ها و اقتضائاتي باشد كه براي مديريت كشور وجود دارد و ما بتوانيم با تقويت اين مركز هم راهبردي جديد و هم نقش موثرتري در عرصه توسعه مديريت براي مركز در بخش نظام اداري كشور، بازتعريف كنيم.

رئيس سازمان اداري و استخدامي كشور در ادامه اظهار داشت: اگر بخواهم دو مأموريت مشخص براي مركز در دوره جديد بيان كنم، يك، پرداختن به وظيفه و مأموريت اصلي، روشن و ذاتي مركز، يعني توسعه دانش تخصصي مديران دولت و توانمندسازي آنان، و دوم، در دستور كار قراردادن راهبردي جديد و مؤثر براي تربيت مديران راهبردي آينده كشور در سطوح مديران ارشد است.

وي افزود: مديران آينده كشور اگر بنا باشد به رويه سنتي تربيت شوند، از دانش روز كمتر بهره خواهند برد اما اگر برنامه منسجمي براي شناسايي و تربيت آنان جهت تصدي مسئوليت‌هاي اجرايي در دستور كار خود قرار دهيم، مي‌توانيم آينده‌اي مطمئن‌تر را براي كشور متصور شويم.

مهندس انصاري ضمن اداي احترام به تلاش‌ها و قدرداني از زحمات كارشناسان و مديران مركز آموزش مديريت دولتي در دوره‌هاي گذشته و حال حاضر، نسبت به ثمربخشي اين تلاش‌ها با به‌كارگيري رويكردي جديد، ابراز اميدواري كرد.

گفتني است در پايان اين مراسم، از لوح يادبود پنجاهمين سالگرد تأسيس مركز آموزش مديريت دولتي، منشور اخلاقي مركز، دو كتاب تازه منتشرشده با عناوين «توسعه منابع انساني» و «اصلاحات اداري در كشورهاي نورديك» و شماره جديد فصلنامه علمي‌پژوهشي حقوق اداري، رونمايي شد.

First First First First First First First First First First First First First First First First