نشست هم انديشي صاحبنظران در جهت ‎ارتقا تعامل دانشگاه با نظام اداري با محوريت مرکزآموزش مديريت دولتي برگزار شد

مرکز آموزش مدیریت دولتی با هدف فراهم سازی مسیر تعامل میان نظام اداری و دانشگاه روز دوشنبه ۹۷/۱۰/۳ با حضور جمع کثیری از اندیشمندان و صاحبنظران نظام اداری کشور، اساتید دانشگاه،دانش آموختگان رشته های مدیریت «نشست هم اندیشی صاحبنظران در جهت ارتقاء تعامل دانشگاه با نظام اداری» را برگزار نمود

در ابتدا آقای دکتر رفیع زاده معاون نوسازی سازمان اداری و استخدامی کشور به بیان وضعیت فعلی تعاملات بین حوزه نظام اداری با بخش علمی و دانشگاهی پرداخته و عملکرد مستقل نظام اداری و نظام علمی کشور را مانعی برای ارتباط موثر بین این دو نظام دانستند. وی اظهار نمود پایان نامه های مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا کاربردی نبوده و می بایست طوری تهیه شود که در سیاست های اجرایی مورد بهره برداری قرار گیرد.

عدم شناخت کافی دانش آموختگان از نظام اداری و قوانین موجود از دیگر مواردی است که باید به آن توجه شود وی در ادامه بیان نمود برای رسیدن به نتایج مطلوب در ایجاد تعامل و ارتباط بین این دو حوزه و همچنین در تدوین سیاستهای نظام اداری می بایست  برگزاری نشست های هم اندیشی بین جامعه دانشگاهی و مسئولان نظام اداری تداوم داشته باشد.

در ادامه نشست آقای دکتر رحمت اله قلی پور از اساتید دانشگاه تهران؛ پدیده نزدیک بینی مدیریتی را یکی از مشکلات نظام اداری کشور بیان نمودند که دانشی نمودن نظام تصمیم گیری و اجرا را در بهبود این وضعیت موثر دانستند. ایشان نیز برگزاری نشست ها و جلسات هم اندیشی بین مسئولان نظام اداری و نظام دانشگاهی را از اقدامات لازم و موثر برای ایجاد تعامل بیشتربین این دو حوزه بیان نمود.

در پایان نیز زمینه های همکاریهای مطالعاتی (پژوهشهای کاربردی در حوزه های نظام اداری، تدوین و انتشار کتاب، درسنامه ها، فصلنامه های علمی پژوهشی، بهینه کاوی تجارب مدیریتی) مرکز آموزش مدیریت دولتی با صاحبنظران، استادان و دانشجویان توسط مدیرکل دفتر پژوهش های کاربردی مرکز بیان شد.

در پایان نشست از دو تن از اساتید حوزه نظام اداری جناب آقایان دکتر میرسپاسی و دکتر پیروز با اهداء لوح تقدیر توسط ریاست مرکز قدردانی شد.

شایان ذکر است همزمان با برگزاری این نشست  طی مراسمی کتابخانه مرکز آموزش مدیریت دولتی نیز با حضور مدعوین محترم افتتاح شد.

First First First First