آرشیو اخبار آرشیو اخبار

با حضور سرکار خانم دکتر احمدي پور رييس مرکز آموزش مديريت دولتي
۲۷ اسفند ۱۳۹۶
دبيرخانه کنگره پنجاهمين سالگرد تاسيس مرکز آموزش مديريت دولتي با حضور سرکارخانم د کتر احمدي پور رييس مرکز، مديران ، مشاوران مرکز روزشنبه 96/12/26افتتاح شد.
مهندس جمشيد انصاري در جلسه معارفه دکتر زهرا احمدي‌پور:
۲۳ اسفند ۱۳۹۶
معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان اداري و استخدامي کشور در جلسه معارفه رئيس جديد مرکز آموزش مديريت دولتي اظهار اميدواري کرد: مرکز آموزش مديريت دولتي طي دوره جديد، با بازگشت به دوران اوج خود در اثرگذاري بر نظام اداري کشور و تقويت آموزش مهارت‌هاي کارکنان و مديران، يکي از دوره‌هاي موفق و درخشان خود را رقم بزند.
از سوي معاون رئيس جمهور و رييس سازمان اداري و استخدامي کشور صورت گرفت؛
۲۱ اسفند ۱۳۹۶
مهندس جمشيد انصاري، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان اداري و استخدامي کشور در حکمي دکتر زهرا احمدي پور را به سمت رئيس مرکز آموزش مديريت دولتي منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومي سازمان اداري و استخدامي کشور متن کامل اين حکم بدين شرح است:
با محوريت ؛توليد و اشتغال:
۱۵ اسفند ۱۳۹۶
اولين کنگره بين المللي چشم انداز مديريت کلاس جهاني در ايران با محوريت توليد و اشتغال با حضور چهره هاي شاخص علمي و اداري و همچنين جمعي از مديران و کارشناسان دستگاههاي اجرايي کشور روز دوشنبه 14 اسفند 1396 در سالن همايش هاي بين المللي صداو سيما برگزار شد.
با حضور جناب آقاي دکتر عادل آذر رياست محترم ديوان محاسبات کشور و استاد دانشگاه
۱۵ اسفند ۱۳۹۶
آقاي دکترعادل آذر درخصوص راهبرد محوري تربيت مديران آينده برضرورت طراحي و تدوين نظام مسير رشد و پرورش مديران دستگاه ها و سازمان ها در سطوح مختلف تاکيد نمودند وبه اعتقاد ايشان ،يک مدير در وهله اول بايد داراي مشروعيت قانوني باشد يعني مسير ارتقاء و شکوفايي وي بايد از پايين ترين سطوح کاري تخصصي آغاز و در ادامه به مراتب بالاتر منجر شود.
برگزاري دوره آموزشي
۹ اسفند ۱۳۹۶
دوره آموزشي آشنايي با بدافزارها و امنيت در شبکه هاي رايانه اي ويژه مديران مرکز در مورخ 96/12/9 در سالن جلسات طبقه دوم توسط آقاي مهندس ابيانه و مهندس سليماني ارائه گرديد.
نشست خبري
۸ اسفند ۱۳۹۶
اولين کنگره بين المللي چشم انداز مديريت کلاس جهاني در ايران با محوريت (توليد و اشتغال) با حضور دکتر ملک اخلاق ، رييس مرکز، دکتر فارسيجاني دبير علمي کنگره و با حضور اصحاب رسانه روز دوشنبه 96/12/7 در سالن جلسات مرکز آموزش مد يريت دولتي برگزارشد.
۵ اسفند ۱۳۹۶
به‌ منظور اجرايي نمودن تصويب نامه شماره 1127128 مورخ 1395/12/28 شوراي عالي اداري و دستور رياست محترم جمهوري به تمامي دستگاه ها در خصوص آموزش‌هاي مربوط به حقوق شهروندي
۲ اسفند ۱۳۹۶
سمينار شيوه هاي مديريت ژاپني و اثربخشي آن در استراتژي سازمان ها با هدف "توانمندسازي سرمايه انساني از طريق آموزش به منظور پرورش مديران جهاني و توسعه گرا" براي کارشناسان و مديران سازمان ها و دستگاه هاي دولتي و بخش عمومي غيردولتي سطح کشور در تاريخ هاي 29 و 30 بهمن سال 1396 در تالار غدير دانشگاه تهران برگزار گرديد.
دکتر صفدري معاون نوسازي سازمان اداري و استخدامي کشور در چهارمين وبينار تخصصي
۲۵ بهمن ۱۳۹۶
چهارمين وبينار آموزشي ترويجي با حضور دکتر صفدري معاون نوسازي سازمان اداري و استخدامي کشور، دکترملک اخلاق رياست مرکز، مديران و کارشناسان دستگاههاي اجرايي در 17 مرکز استاني بصورت همزمان روز سه شنبه 1396/11/24 به صورت آنلاين برگزارشد.