آرشیو اخبار آرشیو اخبار

مرکز آموزش مديريت دولتي برگزار خواهد کرد
۱۴ آبان ۱۳۹۹
یکی از چالش ­های مهم در روابط بین­ المللی، وجودِ تمایزات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی است سازمان‌ها برای برقرار کردن روابط دو سویه باید قادر باشند تمایزات متقابل را مورد بازشناسی قرار داده و اختلافات احتمالی را کاهش دهند. حصول توافق و حفظ منافع مشترک، نیازمند درک متقابل از احساسات، ارزشها و هنجارهای مورد قبول یکدیگر است. تشریفات بین ­المللی در برگیرنده مجموعه­ ای از چارچوب ها و الگوهای مفاهمه است...
۱۴ آبان ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: دورۀ غيرحضوري «آشنايي با نظام آموزشي کارکنان دولت» از مجموعه دوره هاي تربيت مدرس از 10 تا 16 آبان ماه 1399 با تدريس آقاي ذاقلي براي 96 فراگير از وزارت ورزش و جوانان، سازمان ثبت و احوال کشور و شهرداري تهران از طريق سامانه آموزش هاي الکترونيکي مرکز آموزش مديريت دولتي (lms.smtc.ac.ir)  در حال برگزاري است.
۱۴ آبان ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: دورۀ غيرحضوري «تکنولوژي آموزشي» از مجموعه دوره هاي تربيت مدرس از 10 تا 16 آبان ماه 1399 با تدريس آقاي افتخاري براي 96 فراگير از وزارت ورزش و جوانان، سازمان ثبت و احوال کشور و شهرداري تهران از طريق سامانه آموزش هاي الکترونيکي مرکز آموزش مديريت دولتي (lms.smtc.ac.ir)  در حال برگزاري است.
۱۴ آبان ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: با تلاش پيوستۀ دفتر برنامه ريزي معاونت آموزشي مرکز دورۀ غيرحضوري «روش هاي سنجش و ارزشيابي آموزشي» از مجموعه دوره هاي تربيت مدرس از 10 تا 16 آبان ماه 1399 براي 96 شرکت کننده از وزارت ورزش و جوانان، سازمان ثبت و احوال کشور و شهرداري تهران و با تدريس آقاي مهجور در حال برگزاري است.
۱۴ آبان ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: دورۀ غيرحضوري «روش ها و فنون تدريس» از مجموعه دوره هاي تربيت مدرس از 10 تا 16 آبان ماه 1399 با تدريس خانم شفيعي براي 96 فراگير از وزارت ورزش و جوانان، سازمان ثبت و احوال کشور و شهرداري تهران از طريق سامانه آموزش هاي الکترونيکي مرکز آموزش مديريت دولتي (lms.smtc.ac.ir)  در حال برگزاري است.
۱۴ آبان ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: مرکز آموزش مديريت دولتي «کلاس گزارش، امتيازدهي، بازخورد و جمع بندي» از مجموعه دوره هاي تربيت ارزياب را روز جمعه 16 آبان ماه 1399 از ساعت 8 تا 17 با تدريس آقاي مهندس حبيب اله  براي 20 فراگير در گمرک جمهوري اسلامي ايران برگزار مي نمايد.
مرکز آموزش مديريت دولتي برگزار خواهد کرد:
۱۴ آبان ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: مرکز آموزش مديريت دولتي «دورۀ آشنايي با ابزارهاي تمريني کانون ارزيابي و مباني علمي آنها» از مجموعه دوره هاي تربيت ارزياب را روز پنجشنبه 15 آبان ماه 1399 از ساعت 8 تا 17 با تدريس آقاي مهندس معين براي 20 فراگير در گمرک جمهوري اسلامي ايران برگزار مي نمايد.
در مرکز آموزش مديريت دولتي برگزار مي شود:
۱۴ آبان ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: مرکز آموزش مديريت دولتي «کلاس زندۀ ارتباط خلاق و اثربخش» از مجموعه دوره هاي توسعه شايستگي را روز چهارشنبه 14 آبان ماه 1399 از ساعت 8 تا 12 با تدريس آقاي دكتر اشرفيان براي 69 فراگير از طريق سامانه آموزش هاي الکترونيکي مرکز آموزش مديريت دولتي (lms.smtc.ac.ir) برگزار مي نمايد.
۱۴ آبان ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: مرکز آموزش مديريت دولتي «دورۀ آموزشي مهارتهاي مصاحبه» از مجموعه دوره هاي تربيت ارزياب را روز دوشنبه 12 آبان ماه 1399 از ساعت 8 تا 12 با تدريس خانم جلالي براي 200 فراگير از سازمان تأمين اجتماعي و از طريق سامانه آموزش هاي الکترونيکي مرکز آموزش مديريت دولتي (lms.smtc.ac.ir) برگزار کرد.
۱۴ آبان ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش مدیریت دولتی: از مجموعه دوره های دوره های شایستگی، کلاس زندۀ «روانشناسی ارتباطات» روز دوشنبه 12 آبانماه 1399 با تدریس آقای امیری  با حضور 77 نفر فراگیر از طریق سامانه آموزش های الکترونیکی مرکز آموزش مدیریت دولتی ( lms.smtc.ac.ir ) برگزار شد.