آرشیو اخبار آرشیو اخبار

۵ اسفند ۱۳۹۶
به‌ منظور اجرايي نمودن تصويب نامه شماره 1127128 مورخ 1395/12/28 شوراي عالي اداري و دستور رياست محترم جمهوري به تمامي دستگاه ها در خصوص آموزش‌هاي مربوط به حقوق شهروندي
۲ اسفند ۱۳۹۶
سمينار شيوه هاي مديريت ژاپني و اثربخشي آن در استراتژي سازمان ها با هدف "توانمندسازي سرمايه انساني از طريق آموزش به منظور پرورش مديران جهاني و توسعه گرا" براي کارشناسان و مديران سازمان ها و دستگاه هاي دولتي و بخش عمومي غيردولتي سطح کشور در تاريخ هاي 29 و 30 بهمن سال 1396 در تالار غدير دانشگاه تهران برگزار گرديد.
دکتر صفدري معاون نوسازي سازمان اداري و استخدامي کشور در چهارمين وبينار تخصصي
۲۵ بهمن ۱۳۹۶
چهارمين وبينار آموزشي ترويجي با حضور دکتر صفدري معاون نوسازي سازمان اداري و استخدامي کشور، دکترملک اخلاق رياست مرکز، مديران و کارشناسان دستگاههاي اجرايي در 17 مرکز استاني بصورت همزمان روز سه شنبه 1396/11/24 به صورت آنلاين برگزارشد.
باز نشر خبر از خبرگزاري جمهوري اسلامي ( ايرنا )
۲۵ بهمن ۱۳۹۶
تهران - ايرنا - معاون امور زنان و خانواده رياست جمهوري گفت: براساس مطالعات و تجربيات مستند، زنان در عرصه مديريتي از نظر هوش عاطفي و کنترل عواطف، قوي تر از مردان هستند و بايد از اين امتياز در سپردن امور به آنان بخوبي بهره گرفت.
۱۷ بهمن ۱۳۹۶
اولين وبينار تخصصي سازمان ملي استاندارد ايران با عنوان «قانون تقويت و توسعه نظام استاندارد سازي» يکشنبه ـ 15 بهمن‌ماه ۱۳۹۶ ـ با همکاري مرکز آموزش مديريت دولتي به صورت آنلاين براي بيش از 30 استان و 1000 شرکت کننده برگزار شد.
همزمان با ايام الله دهه مبارک فجر
۱۶ بهمن ۱۳۹۶
همزمان با ايام الله دهه مبارک فجر، مراسم تجليل وتکريم از خانواده هاي محترم شهداي کارکنان شريف و خدوم مرکز با حضور دکتر ملک اخلاق رياست مرکز ، مديران و کارکنان مرکز روز دوشنبه 1396/11/16 در دفتر رياست برگزار شد.
با حضور جناب آقاي پروفسور ناصرميرسپا سي استاد دانشگاه وصاحبنظر برجسته علم مديريت منابع انساني
۱۴ بهمن ۱۳۹۶
آقاي دکترميرسپاسي ضمن برشمردن شاخص هاو توانمندي هاي مورد نياز مديران آينده با محور قراردادن اصولي نظير تفکرسيستمي،خلاقيت ونوآوري، دانش فناوري وآينده ، توسعه کشور را منوط به پرورش منابع انساني درحوزه مديريت دانست
باز نشر خبر از پايگاه اطلاع رساني سازمان ملي بهره وري ايران
۱۱ بهمن ۱۳۹۶
هشتمين وبينار آموزشي "بسته مهارت هاي کليدي براي کار موثر "با همکاري مرکز براي سازمان ملي بهره وري برگزار شد.
باز نشر خبر از پايگاه اطلاع رساني و خبري جماران
۴ بهمن ۱۳۹۶
رئيس سازمان اداري و استخدامي گفت: در انتخاب و انتصاب مديران، علاوه بر داشتن برخي توانمندي‌ها و شايستگي‌هاي عمومي ضروري است به برخي شاخص‌ها و ويژگي‌هاي خاص نيز توجه شود.
گواهينامه هاي شايستگي عمومي مديريت با حضور مهندس انصاري معاون رييس جمهور و رييس سازمان اداري واستخدامي کشور اهدا شد
۲ بهمن ۱۳۹۶
مراسم اهدای گواهینامه های شایستگی عمومی مدیریت با حضور مهندس انصاری معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری واستخدامی کشور،دکتر ملک اخلاق رییس مرکز، پرفسور الوانی، مشاور عالی مرکز و همچنین سایر مدیران دستگاههای اجرایی کشور روز یکشنبه 96/11/01 در سالن اجتماعات مرکز برگزار شد. به گزارش دفتر ریاست، روابط عمومی و هماهنگی اموراستانها؛  در این مراسم مهندس انصاری با بیان  اهمیت شایستگی...