آرشیو اخبار آرشیو اخبار

۱۷ آذر ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: کلاس زنده «خلاقيت و نوآوري سازماني» ويژه مديران سطح مياني در روزهاي يکشنبه و دوشنبه 16 و 17 آذر ماه 1399 با تدريس آقاي سلجوقي براي 107 فراگير از سازمان قضايي نيروهاي مسلح از طريق سامانه آموزش هاي الکترونيکي مرکز آموزش مديريت دولتي (lms.smtc.ac.ir) برگزار شد.
۱۷ آذر ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: کلاس غيرحضوري «آيين نگارش و مکاتبات اداري» ويژه مديران سطح پايه روزهاي يکشنبه و دوشنبه 16 و 17 آذر ماه 1399 براي 54 فراگير از دستگاه هاي اجرايي و با تدريس آقاي سيدرضا نيري از طريق سامانه آموزش هاي الکترونيکي مرکز آموزش مديريت دولتي (lms.smtc.ac.ir) برگزار گرديد.
۱۷ آذر ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: کلاس غيرحضوري «روش ها و فنون آموزشي» از مجموعه دوره هاي تربيت مدرس روز شنبه 15 آذر ماه 1399 براي 35 فراگير از شرکت فرودگاه ها و ناوبري هوايي ايران و با تدريس خانم دکتر شفيعي از طريق سامانه آموزش هاي الکترونيکي مرکز آموزش مديريت دولتي (lms.smtc.ac.ir) برگزار شد.
۱۷ آذر ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: کلاس زندۀ «هدايت و رهبري در سازمان» از مجموعه دوره هاي توسعه شايستگي در روزهاي شنبه و يکشنبه 15 و 16 آذر ماه 1399 با تدريس آقاي علي اصغر اميري براي 54 فراگير از طريق سامانه آموزش هاي الکترونيکي مرکز آموزش مديريت دولتي به نشاني (lms.smtc.ac.ir) برگزار گرديد.
۱۴ آذر ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: برنامه زمان بندي دوره هاي آموزشي مرکز آموزش مديريت دولتي با توجه به برنامه ريزي هاي انجام شده،از ١٣٩٩/۹/١٥ لغايت ١٣٩٩/۹/٢١ ساختمان زبرجد مرکز آموزش مديريت دولتي برگزار مي شود. اين برنامه هفتگي به شرح جدول پيوست جهت هماهنگي بيشتر و بهتر تردد فراگيران ارائه مي گردد.
۱۱ آذر ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: کلاس غيرحضوري «تکنولوژي آموزشي» از مجموعه دوره هاي تربيت مدرس در روزهاي دوشنبه و سه شنبه 10 و 11 آذر ماه 1399 با تدريس آقاي دکتر افتخاري براي 30 شرکت کننده از شرکت فرودگاه ها و ناوبري هوايي ايران از طريق سامانه آموزش هاي الکترونيکي مرکز آموزش مديريت دولتي   برگزار شد.
۱۱ آذر ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: کلاس زنده «آشنايي با قانون مديريت خدمات کشوري» از مجموعه دوره هاي مديران سطح پايه در روزهاي يکشنبه، دوشنبه و سه شنبه 9، 10 و 11 آذر ماه 1399 با تدريس آقاي دکتر نوري براي 40 فراگير از طريق سامانه آموزش هاي الکترونيکي مرکز آموزش مديريت دولتي (lms.smtc.ac.ir) برگزار گرديد.
۱۱ آذر ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: کلاس غيرحضوري «روش ها و فنون آموزشي» از مجموعه دوره هاي تربيت مدرس روز شنبه 8 آذر ماه 1399 براي 40 شرکت کننده از شرکت سازمان دامپزشکي کشور و با تدريس خانم دکتر شفيعي برگزار شد.
۱۱ آذر ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: کلاس غيرحضوري «روش هاي سنجش و ارزشيابي آموزشي» از مجموعه دوره هاي تربيت مدرس روز شنبه، يکشنبه و دوشنبه 8 ، 9 و 10 آذر ماه 1399 براي 35 شرکت کننده از شرکت فرودگاه ها و ناوبري هوايي ايران و با تدريس آقاي دکتر اسماعيلي برگزار شد. همچنين اين کلاس زنده براي 40 فراگير از سازمان دامپزشکي کشور نيز روز چهار شنبه 12 آذرماه ادامه خواهد داشت.
۱۱ آذر ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش مدیریت دولتی: کلاس زندۀ «مدیریت اخلاق حرفه ای و سازمانی» از مجموعه دوره های توسعه شایستگی در روزهای شنبه و یکشنبه 8 و 9 آذر ماه 1399 با تدریس آقای فخاری برای 47 فراگیر از طریق سامانه آموزش های الکترونیکی مرکز آموزش مدیریت دولتی به نشانی (lms.smtc.ac.ir) برگزار گردید.