آرشیو اخبار آرشیو اخبار

مرکز آموزش مديرت دولتي برگزار کرد:
۴ آذر ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: کلاس زندۀ «روش و فنون آموزشي» از مجموعه دوره هاي تربيت مدرس روز شنبه 1 آذر ماه 1399 با تدريس خانم دکتر شفيعي براي 30 شرکت کننده از شرکت فرودگاه ها و ناوبري هوايي ايران از ساعت 8 تا 12 با بهره گيري از سامانه آموزش هاي الکترونيکي مرکز آموزش مديريت دولتي برگزار شد.
۴ آذر ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: کلاس زندۀ «اصول سرپرستي» از مجموعه دوره هاي توسعه شايستگي در روزهاي شنبه و يکشنبه 1 و 2 آذر ماه 1399 با تدريس آقاي قرائي پور براي 66  فراگير از طريق سامانه آموزش هاي الکترونيکي مرکز آموزش مديريت دولتي به نشاني (lms.smtc.ac.ir) برگزار گرديد.
۲ آذر ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: آزمون هاي غيرحضوري «تشکيل پرونده و انتقال کالا»، «مديريت بازاريابي و فروش»، «انبارداري»، «ارزيابي اموال منقول»، از 24 تا 30 آبان ماه 1399 براي فراگيراني از سازمان جمع آوري و فروش اموال تمليکي از طريق سامانه جامع آزمون هاي غيرحضوري مرکز آموزش مديريت دولتي (azmoon.smtc.ac.ir)  برگزار شد.
مرکز آموزش مديريت دولتي برگزار کرد:
۲ آذر ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: کلاس غيرحضوري «تکنولوژي آموزشي» از مجموعه دوره هاي تربيت مدرس در روزهاي دوشنبه و سه شنبه 26 و 27 آبان ماه 1399 با آقاي افتخاري مقدم براي 30 شرکت کننده از شرکت فرودگاه ها و ناوبري هوايي ايران از طريق سامانه آموزش هاي الکترونيکي مرکز آموزش مديريت دولتي   برگزار شد.
۲ آذر ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: کلاس زنده «ارتباطات سازماني» از مجموعه دوره هاي توسعه شايستگي در روزهاي دوشنبه و سه شنبه 26 و 27 آبان ماه 1399 با تدريس آقاي عزيزلو براي 60 فراگير از طريق سامانه آموزش هاي الکترونيکي مرکز آموزش مديريت دولتي (lms.smtc.ac.ir) برگزار گرديد.
۲ آذر ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: کلاس غيرحضوري «روش هاي سنجش و ارزشيابي آموزشي» از مجموعه دوره هاي تربيت مدرس روز يکشنبه و دوشنبه 25 و 26 آبان ماه 1399 براي 30 شرکت کننده از شرکت فرودگاه ها و ناوبري هوايي ايران و با تدريس آقاي دکتر اسماعيلي برگزار شد.
۲ آذر ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: ضبط «برنامه تدابير طب ايراني براي پيشگيري از بيماري کرونا» روز دوشنبه و چهارشنبه 25 و 28 آبان ماه 1399 از ساعت 8 تا 12 با تدريس و بيان آقاي دکتر رضايي زاده در استوديو درياي مرکز آموزش مديريت دولتي صورت پذيرفت.
مرکز آموزش مديرت دولتي برگزار کرد:
۲ آذر ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومي مرکز آموزش مديريت دولتي: کلاس زندۀ «مديريت اقتضايي» ويژۀ مديران زن و جوان سطح مياني و ارشد از مجموعه دوره هاي مديران در روز يکشنبه 25 آبان ماه 1399 با تدريس آقاي دکتر شيرواني براي 30 فراگير از طريق سامانه آموزش هاي الکترونيکي مرکز آموزش مديريت دولتي برگزار شد.
۲ آذر ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش مدیریت دولتی: کلاس زندۀ «توانمندسازی منابع انسانی» از مجموعه دوره های توسعه شایستگی در روزهای شنبه و یکشنبه 24 و 25 آبان ماه 1399 با تدریس آقای امیری برای 53 فراگیر از طریق سامانه آموزش های الکترونیکی مرکز آموزش مدیریت دولتی به نشانی ( lms.smtc.ac.ir ) برگزار گردید.
استاندار اردبيل در نهمين نشست ارايه تجارب مديران:
۲۹ آبان ۱۳۹۹
تهران - ايرنا - استاندار سابق اردبيل با اشاره به اهميت جايگاه مديران و داشتن تسلط به قوانين و مقررات، اعتماد به کارکنان و افزايش مهارت‌هاي هوش هيجاني گفت: براي مثال مهمترين ويژگي يک استاندار تعامل و سعه صدر است.