کارگاه پژوهش محور" مدیریت جامع شبکه های ارتباطی" برگزار شد.

کارگاه پژوهش محور" مدیریت جامع شبکه های ارتباطی" ویژه مدیران و کارشناسان بخش IT دستگاه­های اجرایی و شرکتها، مدیران و کارشناسان مخابرات و فناوری اطلاعات، مدیران بخشهای عملیات و فناوری بانکها و مؤسسات مالی و اعتباری با حضور دکتر مهدی واعظ دکترای مهندسی برق و کامپیوتراز دانشگاه صنعتی جورجیا روز 31/5/96 در سالن اجتماعات مرکز برگزارشد.

به گزارش دفترریاست، روابط عمومی و هماهنگی امور استانها؛ این کارگاه یک روزه با هدف معرفی و شناساندن مدیریت جامع شبکه­های ارتباطاتی به علاقه­مندان همراه با معرفی و توضیح راهکارها، پروتکل­ها، نرم­افزارها و عوامل مؤثر در مدیریت شبکه­ های ارتباطاتی طراحی شده است.

گفتنی است برنامه های صبح و عصر پیرامون نقش سامانه های پشتیبانی عملیات و مرکز عملیات شبکه در مدیریت و بهینه سازی ترافیک و سرویس ها و همچنین در نوبت عصر مدیریت جامع شبکه ها و دیگر عوامل مرتبط بر اساس چارچوب های موسسه استاندارد TMF توسط استاد ارائه شد.

First First First First First First First First First First